Maaike wist al op jonge leeftijd dat ze iets met theater wilde doen. Ze heeft 9 jaar bij het Jeugdtheater Hofplein gezeten. Ze kreeg zangles van o.a. Jimmy Hutchinson en Daan Smits. Op dit moment is Maaike bezig met een zangopleiding bij Universal Voice Institute.

Bij jeugdtheater Hofplein heeft ze in verschillende producties gespeeld, zoals De Nieuwe Kleren van de Keizer, De Club van Lelijke Kinderen, eigen bewerking van de dansvoorstelling Het Zwanenmeer en de opera De Barbier van Sevilla. Bij het 20 jarige bestaan van Jeugdtheater Hofplein werd ze uitgekozen voor de jubileumshow en heeft mogen zingen voor de koningin. In 2002 en 2003 heeft ze cd’s ingezongen voor ZiZiZ (Zin in Zingen in Zuid-Holland). Hierna heeft Maaike meegedaan met verschillende amateur producties. Onder andere Children of Eden (Slang; Be Vocal), Seussical (Gertrude; Rits) en Avalon (Guineverre; Greg en Baud). Maaike heeft ook 3 concerten meegezongen bij theaterzanggroep Prestige.

Isabelle Draaijer begon op jonge leeftijd met klassiek ballet, al snel volgende ook andere stijlen zoals jazz en tapdans. Ze danste o.a. in showdansgroep SKIP (Studio Elédance) en heeft zich door de jaren heen langzaam ontwikkeld tot een all-round theater-performer.

In 2007 begon ze met zanglessen nemen en in 2011 stond ze in haar eerste grote productie als zanger/acteur (Raka, Blume von Hawaii). In de afgelopen jaren heeft ze in diverse amateur producties musicalrollen mogen vertolken als Amneris (Aida), Roos (Mamma Mia), Eponine (Les Miserables) en Elphaba (Wicked). Daarnaast is ze sinds 2014 onderdeel van theaterzanggroep Prestige.

Naast theater maken schrijft Isabelle en heeft ze haar eigen blog. Deze nieuw ontdekte passie kan ze bij Theater KA verder ontwikkelen door mee te schrijven aan het script in de vorm van monologen, dialogen en scenes.

Solveig van Wijngaarden studeerde 2 jaar aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Daarna speelde ze o.a. in The Last 5 Years (Cathy), The Pirate Queen (Grace), Children of Eden (Eva), verschillende nieuwe producties van Storytellers, deed ze mee aan het tv-programma Una Voce Particolare, zong ze als solist in Reaching for Broadway in het MLab en zingt ze al jaren bij theaterzanggroep Prestige.

Ze volgde na haar opleiding nog zanglessen bij o.a. Jimmy Hutchinson en Ellen Evers en kreeg tijdens producties coaching in acteren, liedinterpretatie en verschillende dansstijlen, waaronder klassiek ballet, moderne dans, jazz en tap.

Bij KA kan Solveig naast zingen, dansen en acteren ook haar ei kwijt als creative met het maken van staging, decor, marketing en andere taken.

Floor Bokkes zingt en danst al zo lang ze zich kan herinneren. Vanaf haar vijfde deed ze aan jazzballet, later gecombineerd met andere stijlen: van showballet tot streetdance en van tapdance tot klassiek ballet. Op veertienjarige leeftijd begon ze met zanglessen en niet veel later belandde ze bij Aalsmeers Vrouwenensemble Davanti. Daar merkte ze hoe fijn het is om met een ambitieuze groep mensen samen (a capella) te zingen.

Tijdens haar studie biologie stond zang even op een laag pitje. Hier kwam verandering in toen Floor bezig was met afstuderen en in aanraking kwam met musicalvereniging Sempre Sereno. Haar oude liefde voor musicals bloeide op en ze kreeg de smaak van het zingen weer helemaal te pakken. Zo speelde ze in de musicals The Wild Party, Legally Blonde, Parade,  3 Musketiers en Shrek. In 2017 en 2018 zong Floor met veel plezier bij theaterzanggroep Prestige, waar ze Solveig en Isabelle leerde kennen. Dit bleek ook het begin van haar Ka-avontuur.

Naomi Franken speelt en danst vanaf haar middelbare schooltijd in verschillende musicals. Daarnaast volgde ze moderne jazz en tapdans lessen, en maakte onderdeel uit van een barbershop kwartet. Ze is 5 jaar verbonden geweest aan Musicaltheater Roekeloos in Wageningen, waarbij ze verschillende rollen vertolkte (o.a. Guido’s moeder in Nine en Hava in Anatevka) en waarbij ze meedeed aan verschillende compilatie voorstellingen. Ook speelde ze de Oergodin in RU Scrooged van Atalanta. Nadat ze in Utrecht ging wonen raakte ze verliefd op het maken en uitvoeren van kleinkunst. Ze volgde hierin verschillende workshops bij Paulien Adriana. Naomi kreeg daarnaast zangles van o.a. Jeffrey Zuhdy, Paulien Adriana en Daan Smits, en danslessen van Panda van Proosdij en Iris Houtgast. 

Naomi deed de vooropleiding van Theater Opleiding Selma Susanna, werd aangenomen, maar bleek in verwachting van haar eerste dochter Lieke. Na bijna 4 jaar uit de ‘theaterrunning’ te zijn geweest, speelde ze de afgelopen 2 jaar bij Pandora Werktheater onder andere de rol van Sarah Goldfarb in Flight 444. Sinds dit jaar volgt ze de opleiding Vocal Skills aan het Vocal Performance Institute. Daarnaast heeft ze een passie voor schrijven en dichten

Begin 2018 ontstond het idee om met 5 vrouwen een voorstelling over ‘Vrouw zijn’ te maken. Een voorstelling waarbij de voorliefde voor muziektheater, meerstemmige zang en kleinkunst gecombineerd konden worden. Inmiddels is KA een feit, en kunt u binnenkort onze voorstelling Spiegels bewonderen. Tot ziens in het theater!